Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 9 de setembre de 2016, del director general de Recursos Humans i Econòmics, per la qual anuncia una convocatòria pública per a la provisió de la plaça de director/a del centre de salut pública



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7877 de 20.09.2016
Número identificador:  2016/7140
Referència Base de Dades:  007042/2016
 



RESOLUCIÓ de 9 de setembre de 2016, del director general de Recursos Humans i Econòmics, per la qual anuncia una convocatòria pública per a la provisió de la plaça de director/a del centre de salut pública (lloc número 13813), dependent de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, pel procediment de lliure designació. [2016/7140]

Fent ús de la competència que m'atribueix l'article 18.2.b del Decret 156/2015, de 18 de setembre, del Consell, pel qual estableix el Reglament orgànic i funcional de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, resolc:



Convocar, pel procediment de lliure designació, la plaça de director/a de centre de salut pública (lloc número 13813), dependent de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, amb subjecció a les bases següents.



Bases de la convocatòria



1. Característiques generals

1.1. Les funcions de la plaça són les que reflecteix el Decret 30/2012, de 3 de febrer, del Consell, pel qual modifica l'estructura, funcions i règim retributiu del personal directiu d'institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat.

1.2. El règim retributiu és el que fixa el Decret 30/2012, de 3 de febrer, del Consell, pel qual modifica l'estructura, funcions i règim retributiu del personal directiu d'institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat.

1.3. L'exercici del lloc és incompatible amb l'exercici de qualsevol altra activitat pública o privada, segons el que preveu la legislació sobre incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques. No obstant això, pot fer activitat assistencial no retribuïda en el seu centre, quan es tracte de personal que estava fent aquest tipus de prestació.



1.4. Característiques del lloc

Lloc de treball: director/a de centres salut pública (núm. lloc 13813).



Conselleria o organisme: Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Centre de destinació: Centre de Salut Pública de Gandia

Localitat del lloc: Gandia

Naturalesa: funcionarial especial o estatutària.

Forma de provisió: lliure designació.

Classificació: A1-27-B



2. Requisits dels aspirants.

2.1. Tindre la nacionalitat espanyola o la de qualsevol altre estat membre de la Unió Europea, o bé la d'algun altre Estat al qual, per tractats internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya, s'aplique la lliure circulació de treballadors, en els termes en què és definida en el Tractat Constitutiu de la Unió Europea, o bé tindre aquest dret d'acord amb el que preveu el Decret 543/2001, de 18 de maig.



2.2. Tindre la titulació sanitària universitària corresponent al grup de classificació professional A1, d'acord amb el que disposa la normativa, així com tindre la capacitat adequada per a l'exercici del càrrec.



2.3. Tindre la condició de personal estatutari amb una plaça en propietat en els serveis de salut, o de funcionari de carrera, regulada per Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana, o les lleis de la funció pública d'altres comunitats autònomes.

2.4. No trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques, professionals o de la Seguretat Social.



3. Presentació de sol·licituds

3.1. Les persones interessades a participar en la convocatòria han d'omplir una sol·licitud, que s'ha d'ajustar necessàriament al model que consta com a annex I. La sol·licitud s'ha de presentar en el registre de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, adreçada a la Direcció General de Recursos Humans i Econòmics, en el de les direccions territorials de Sanitat Universal i Salut Pública o en qualsevol dels llocs que preveu l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, segons la redacció que en fa la Llei 4/1999, de 13 de gener. Si la presenten en una oficina de Correus, ho han de fer en un sobre obert, perquè daten i segellen la instància abans de certificar-la.



3.2. El termini de presentació de sol·licituds és de 20 dies hàbils, comptador a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

3.3. En la sol·licitud, s'han de consignar les dades següents:

–  Les dades personals.

–  El currículum professional, incloent-hi preferentment els mèrits acadèmics i l'experiència professional en l'exercici de càrrecs directius en institucions sanitàries o de llocs de treball amb funcions semblants al lloc a què es concursa.

–  Una memòria que explique les línies fonamentals i els objectius a aconseguir en la plaça que se sol·licita.



4. Procediment de selecció

4.1. Una vegada recopilades totes les sol·licituds en la Direcció General de Recursos Humans i Econòmics de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, es valoren els documents que han aportat els concursants. L'avaluació la du a terme una comissió de valoració constituïda per a això en els termes que fixa la normativa.



4.2. La comissió de valoració, després de valorar els candidats mitjançant els currículums que han aportat, pot fer, si és el cas, una entrevista personal. En acabar la selecció, eleva una proposta de nomenament a la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, que resol el procediment.

Les persones interessades disposen d'un termini de 10 dies hàbils, comptador des de l'endemà de la publicació de la proposta, per a fer les al·legacions que consideren pertinents.



5. Valoració dels mèrits

–  Valoració del treball que ha fet el candidat: l'exercici de llocs de treball que tinguen similitud amb el contingut tècnic i especialització del lloc que sol·licita.

–  Realització i valoració d'una memòria del lloc de treball: la memòria ha de consistir en una anàlisi del lloc de treball sol·licitat, les característiques, condicions, mitjans necessaris, propostes de millora en el desplegament de les funcions i totes les altres qüestions que l'aspirant considere interessants o importants. No pot excedir els 20 folis d'extensió.

–  Entrevista, de caràcter potestatiu, a la qual es refereix el punt 4.2 d'aquesta convocatòria. Es fa davant de la comissió avaluadora una entrevista. Les entrevistes són públiques i es fa en un sol acte o en el menor nombre de sessions possible, i en el menor temps possible. En l'entrevista, es comproven i valoren els coneixements sobre el lloc de treball sol·licitat, així com l'aptitud, eficàcia i experiència professional de l'aspirant i totes les circumstàncies que es necessite conéixer sobre l'exercici de les funcions del lloc. Es valora, a més, la capacitat d'iniciativa, productivitat i nivell de responsabilitat.





6. Resolució i adjudicació de la plaça

6.1. La convocatòria pot ser declarada deserta, per un acord motivat, quan no concórreguen sol·licitants idonis per al lloc.

6.2. En el cas que les persones triades renuncien al càrrec abans de prendre'n possessió, s'ha de formular una proposta de nomenament nova.

6.3. La persona que siga seleccionada per a ocupar el lloc objecte d'aquesta convocatòria, queda en la situació administrativa que li corresponga segons la vinculació i règim jurídic de què procedisca.



6.4. El personal nomenat per a l'exercici d'un lloc de treball per lliure designació pot cessar discrecionalment per ordre de l'autoritat que n'acorda el nomenament.

7. Recursos

Aquesta convocatòria, les bases i tots els actes administratius que es dicten per a executar-la els poden impugnar les persones interessades per mitjà de la interposició d'un recurs contenciós administratiu davant del jutjat contenciós administratiu que corresponga al seu domicili o davant de la seu del Jutjat Contenciós Administratiu de la ciutat de València, a la seua elecció, en el termini de dos mesos comptador a partir de la publicació de l'acte recorregut, de conformitat amb el que disposen els articles 109 i 110 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, així com en els articles 14 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.





València, 9 de setembre de 2016.– El director general de Recursos Humans i Econòmics: Justo Herrera Gómez.

Mapa web