Ficha disposicion

Ficha disposicion





Universitat Politècnica de València. RESOLUCIÓ de 7 de juliol de 2016, del rector, per la qual es publica la llista definitiva d'admesos, el tribunal de selecció, data i el lloc i l'hora de celebració del primer exercici del procés específic de promoció interna per a l'accés al grup C, subgrup C1, sector d'administració especial, cos/escala oficial d'esports



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7847 de 09.08.2016
Número identificador:  2016/5383
Referència Base de Dades:  006093/2016
 



RESOLUCIÓ de 7 de juliol de 2016, del rector, per la qual es publica la llista definitiva d'admesos, el tribunal de selecció, data i el lloc i l'hora de celebració del primer exercici del procés específic de promoció interna per a l'accés al grup C, subgrup C1, sector d'administració especial, cos/escala oficial d'esports (PF1388), en aplicació de la disposició addicional quarta del Decret 33/1999, de 9 de març, del Govern Valecià. [2016/5383]

Aquesta resolució té en compte el principi d'igualtat de tracte entre dones i homes pel que fa a l'accés a l'ocupació pública i així utilitza un llenguatge inclusiu en la seua redacció, d'acord amb l'article 14 de la Constitució espanyola i la Llei Orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva entre dones y homes.



Ja que no hi ha cap aspirant exclòs per a participar en el procés específic de promoció interna per a l'accés al grup C, subgrup C1, sector d'administració especial, oficial d'esports (PF1388) amb destinació en el Servei d'Esports, i de conformitat amb el que disposa la base quarta de la Resolució de 27 de maig de 2016 (DOCV 7804, 13.06.2016), per la qual es convoquen aquestes proves selectives, aquest Rectorat resol:

 



Primer

Publicar la llista definitiva d'admesos que figura en l'annex I d'aquesta resolució i fer pública la composició del tribunal de selecció en l'annex II.



Segon

Convocar els aspirants admesos a la realització del primer exercici, que tindrà lloc en la data, a l'hora i al lloc que figuren en l'annex II.

 



València, 7 de juliol de 2016.– El rector: Francisco José Mora Mas.





ANNEX I

Llistat definitiu d'admesos



LLISTA DEFINITIVA D'ADMESOS

TORN DE PROMOCIÓ INTERNA



COGNOMS I NOM NIF

Tomás Hernández, José Manuel 22640302E







ANNEX II

Data, hora i lloc de celebració del primer exercici



Data realització del primer exercici 18 d'octubre de 2016

Hora realització del primer exercici 10.00 hores

Lloc de celebració Aula Induráin





Tribunal de selecció



Tribunal titular:

Presidenta: Rosa Puchades Pla, funcionària de carrera, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València.

Vocal primera: Alicia López Yeste, funcionària de carrera, tècnica superior de la Universitat Politècnica de València.

Vocal segon: Juan José Gimeno Soriano, funcionari de carrera, tècnic mitjà esportiu de la Universitat Politècnica de València.

Vocal tercer: Raúl López Zanón, funcionari de carrera, tècnic mitjà esportiu de la Universitat Politècnica de València.

Vocal quart: Enrique Latorre Civera, funcionari de carrera, tècnic especialista esportiu de la Universitat Politècnica de València.

Secretària: María Consuelo Llosa Cuñat, funcionària de carrera, escala administrativa de la Universitat Politècnica de València, que actuarà amb veu però sense vot.



Tribunal suplent:

President: Miguel Andrés Martínez Iranzo, funcionari de carrera, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València.

Vocal primera: María Enriqueta Balibrea Melero, funcionària de carrera, tècnica superior de la Universitat Politècnica de València.

Vocal segon: Manuel López Alfonso, funcionari de carrera, tècnic mitjà esportiu de la Universitat Politècnica de València.

Vocal tercer: Javier Villalvilla Martínez, funcionari de carrera, tècnic especialista esportiu de la Universitat Politècnica de València.

Vocal quart: MarcosÁlvarez Taibo, funcionari de carrera, tècnic especialista esportiu de la Universitat Politècnica de València.

Secretària: María Amparo Vidal Cuenca, funcionària de carrera, escala de gestió administrativa de la Universitat Politècnica de València, que actuarà amb veu però sense vot.

Mapa web