Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Pilar de la Horadada. Convocatòria i bases del procés selectiu per a cobrir tres places d'oficial o oficiala de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8856 de 14.07.2020
Número identificador:  2020/5124
Referència Base de Dades:  005365/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup B. Títol de tècnic superior de Formació Professional
      Descriptors toponímics: Pilar de La Horadada



Convocatòria i bases del procés selectiu per a cobrir tres places d'oficial o oficiala de policia local. [2020/5124]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 107, de 8 de juny de 2020, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a proveir:

Tres places d'oficial de la policia local, pertanyents a l'escala d'administració especial, subescala de servicis especials, classe policia local (escala executiva) , grup B, proveïdes, una pel torn de promoció interna ordinària, una pel torn de promoció interadministrativa amb mobilitat (ambdues per mitjà del sistema de concurs-oposició), i una per mobilitat per mitjà de sistema de concurs.

S'ha publicat, així mateix, un extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado número 170 de data 18 de juny de 2020.

Per a prendre part en el procés selectiu, es procedeix a l'obertura d'un termini de presentació de sol·licituds de vint dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), que es prorrogarà fins al primer dia hàbil següent si el termini acabara en un dia inhàbil.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan pertoque de conformitat amb les bases, es faran públics en la forma prevista en les bases.

Cosa que es fa pública per a general coneixement.



Pilar de la Horadada, 18 de juny de 2020.– L'alcalde president: José María Pérez Sánchez.

Mapa web