Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Albal. Convocatòria i bases del procés selectiu per a la provisió en propietat de dues places d'agent de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8847 de 01.07.2020
Número identificador:  2020/4802
Referència Base de Dades:  004972/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Albal



Convocatòria i bases del procés selectiu per a la provisió en propietat de dues places d'agent de policia local. [2020/4802]

Per Decret número 2020/949 de data 13 de maig, de l'Alcaldia de l'Ajuntament d'Albal(València), s'ha convocat procés selectiu i s'han publicat les bases per a la provisió en propietat de dues places d'agent de la policia local:



Personal funcionari en propietat

Nombre de places: dues

Escala: bàsica d'administració especial

Subescala: serveis especials

Classe: policia local

Categoria: agent

Forma de provisió: les dues places mitjançant convocatòria lliure en el marc de procés d'estabilització, mitjançant concurs oposició.

Les bases que regeixen la convocatòria es van publicar íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província de València número 103 d'1 de juny de 2020.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils a partir del següent de la publicació, de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Així mateix es publica un extracte de la present convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.



Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria es publicaran únicament en el Butlletí Oficial de la Província (quan siga procedent) i en la web i tauló electrònic d'edictes de l'Ajuntament d'Albal.



Albal, 22 de juny de 2020.– L'alcalde: Ramón Marí Vila.

Mapa web