Ficha disposicion

Ficha disposicion





Valenciana d'Aprofitament Energètic de Residus, SA



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7808 de 17.06.2016
Número identificador:  2016/4521
Referència Base de Dades:  004340/2016
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Valenciana d'Aprofitament Energètic de Residus, SA
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, E



Convocatòria per a la provisió d'una plaça de caràcter temporal adscrita a encàrrecs de gestió. [2016/4521]

En la pàgina web de VAERSA, Valenciana d'Aprofitament Energètic de Residus, SA www.vaersa.com apareixen íntegrament publicades les bases de la convocatòria per a la provisió d'una plaça de peó qualificat forestal (Morella-la Pobla de Benifassà) per a la província de Castelló, com a personal temporal adscrit a l'encàrrec de gestió del projecte LIFE Renaix El Bosc (LIFE 11 NAT ES 000706), projecte cofinanciat per la Comissió Europea a través del programa LIFE, l'execució del qual s'ha encarregat a la societat mercantil VAERSA, que té la consideració de mitjà propi instrumental i servei tècnic de la Generalitat.



La documentació acreditativa dels mèrits al·legats en el curriculum vitae per a optar a la plaça (experiència laboral, formació acadèmica, formació complementària i resta de requisits) haurà de realitzar-se durant el termini de presentació de candidatures i no es prendrà en consideració la presentada amb posterioritat, havent de realitzar-se necessàriament a través de la plataforma informàtica destinada a açò www.vaersa.com, prèvia acceptació de la política de privadesa de dades de VAERSA, a fi de complir amb els requisits i exigències de la Llei Orgànica de protecció de dades de caràcter personal.

El termini de presentació de candidatures serà de set dies naturals. El dia d'inici del còmput d'aquest termini serà el mateix dia de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.



El procés de selecció discorrerà a través de les següents fases:



Primera. Recepció de curriculum vitae i dels mèrits que acrediten el compliment dels requisits de l'oferta de treball a través de la pàgina web de VAERSA www.vaersa.com. Autobaremació provisional de la candidatura.



Segona. Preselecció de candidatures: l'empresa procedirà a la comprovació del compliment de les bases d'aquelles candidatures en què l'autobaremació provisional siga més alta d'entre totes les presentades, podent ser aquestes revisades a la baixa en funció de la documentació acreditativa presentada pel candidat. Baremació definitiva i preselecció final de candidatures per a optar a les següents fases del procés.





Tercera. Prova tècnica de caràcter teòric i pràctic relacionada amb les funcions a exercir en cadascuna de les categories professionals i que es detallen en les ofertes de treball, amb la finalitat de contrastar les aptituds de les candidatures preseleccionades i els coneixements de les matèries pròpies de les places oferides. Aquesta fase tindrà caràcter eliminatori.



Quarta. Entrevista personal d'aquelles candidatures preseleccionades que hagen superat la fase de prova tècnica amb l'objectiu de contrastar l'adequació del perfil professional i aptituds de les candidatures preseleccionades i les seues possibles iniciatives per al millor acompliment de les funcions dels llocs de treball oferits.



El resultat final del procés de selecció vindrà determinat per la suma de les puntuacions obtingudes en cadascuna de les fases del procés de selecció:

1. Baremació de les candidatures en funció del perfil professional i barem de l'oferta de treball. Aquesta fase suposarà fins a un 40% de la puntuació total del procés de selecció.

2. Prova tècnica de caràcter teòric i pràctic. Aquesta fase suposarà fins a un 40% de la puntuació total del procés de selecció.

3. Entrevista personal. Aquesta fase suposarà fins a un 20% de la puntuació total del procés de selecció.

Els successius anuncis que siguen procedents relatius a aquesta convocatòria es publicaran en la pàgina web de VAERSA.

Observacions: la categoria professional requerida no està afectada pel procediment d'acomiadament col·lectiu de 2014.

No obstant l'anterior, de conformitat amb l'acordat amb la mesa negociadora, tindran preferència d'accés als llocs de treball oferits aquells candidats que, reunint els requisits expressats en les bases, hagen resultat afectats pel procediment d'acomiadament col·lectiu de VAERSA de 2014, els quals podran presentar voluntàriament la seua candidatura a través de la pàgina web de VAERSA www.vaersa.com, durant el termini de recepció de currículums a dalt esmentat.





València, 10 de juny de 2016.– El director de VAERSA: Vicent Garcia i Llorens.

Mapa web