Ficha disposicion

Ficha disposicion





Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. RESOLUCIÓ de 3 de juny de 2016, del director general de Centres i Personal Docent, per la qual es convoquen els aspirants no exempts a la realització de la prova de valencià i es nomenen els respectius tribunals que han de jutjar-la, en el marc dels procediments selectius a cossos docents.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7800 de 08.06.2016
Número identificador:  2016/4203
Referència Base de Dades:  004020/2016
 



RESOLUCIÓ de 3 de juny de 2016, del director general de Centres i Personal Docent, per la qual es convoquen els aspirants no exempts a la realització de la prova de valencià i es nomenen els respectius tribunals que han de jutjar-la, en el marc dels procediments selectius a cossos docents. [2016/4203]

De conformitat amb el que estabelix l'Ordre 10/2016, l'Ordre 11/2016, l'Ordre 12/2016 i l'Ordre 13/2016, totes elles de 3 de maig (DOCV 7776, 6 de maig) i l'Ordre 15/2016, de 16 de maig (DOCV 7786, 19 de maig), per les quals es convoquen procediments selectius d''ingrés i accessos als cossos docents, aquessta direcció general ha resolt:



Primer

Nomenar els tribunals que figuren en l'annex I d'aquesta resolució per a realitzar la prova de coneixements dels idiomes oficials de la Comunitat Valenciana.



Segon

Els membres dels òrgans de selecció hauran d'abstindre's d'intervindre, notificant-ho a la Direcció General de Centres i Personal Docent, quan concórreguen en ells circumstàncies de les previstes en l'article 28 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, o si hagueren realitzat tasques de preparació d'aspirants a proves selectives d'accés al mateix cos i especialitat en els cinc anys anteriors a la publicació d'aquesta convocatòria.

El termini per a manifestar l'abstenció serà de cinc dies comptats a partir de l'endemà de la publicació d'esta resolució en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

Els aspirants podran recusar els membres del tribunal quan concórreguen en ells circumstàncies de les previstes en el paràgraf anterior.





Tercer

Els òrgans de selecció que actuen en aquestes proves selectives tindran dret a la indemnització per raó del servei prevista en el Decret 24/1997, d'11 de febrer (DOGV 17 de febrer).

Aquells docents el lloc de treball del qual estiga ubicat fora del terme municipal del lloc/seu d'actuació del tribunal, quedaran acollits a l'excepció prevista en l'article 4.4, de la secció primera, capítol II, del Decret 24/1997, d'11 de febrer.



Quart

Els llocs de realització de les proves figuren en l'annex II d'esta resolució.



Contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, d'acord amb el que preceptua l'article 109 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, podrà interposar-se potestativament recurs de reposició davant de la Direcció General de Centres i Personal Docent en el termini d'un mes des de l'endemà de la seua publicació o interposar directament recurs contenciós administratiu davant del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, en el termini de dos mesos comptats a partir de l''endemà de la seua publicació.





València, 6 de juny de 2016.– El director general de Centres i Personal Docent: José Joaquín Carrión Candel.







ANNEX I

Tribunals per a la prova de coneixements

dels idiomes oficials de la Comunitat Valenciana



Alacant

– President: Carles Cortés i Orts

– Secretari: Felip Vidal i Nadal

– Vocal 1: Rut Tribaldos i Martínez

– Vocal 2: Leandre Ivorra i Carrillos

– Vocal 3: Maria Lluïsa Pérez i Calomarde



València

– President: Sergi Linares i de Teran

– Secretari: Alfons Esteve i Gómez

– Vocal 1: Maria Asunción Bondia i Faus

– Vocal 2: Albert del Toro i Boiza

– Vocal 3: Rosa Maria Clavijo i Pérez







ANNEX II



València

Universitat Politècnica de València

ETS Enginyeria de l'Edificació

Camí de Vera, s/n

46022 València



Alacant

Universitat d'Alacant

Aulari II

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n.

03690 Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

Mapa web