Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 3 de juny de 2016, del director general de Centres i Personal Docent, per la qual es nomenen els òrgans de selecció que han de jutjar el procediment selectiu d'ingrés i procediment per a l'adquisició de noves especialitats en els cossos docents de professors d'Ensenyament Secundari, professors d'escoles oficials d'idiomes, professors de Música i Arts Escèniques i professors tècnics de Formació Professional, convocat per l'Orde 13/2016, de 3 de maig, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7800 de 08.06.2016
Número identificador:  2016/4208
Referència Base de Dades:  004006/2016
 



RESOLUCIÓ de 3 de juny de 2016, del director general de Centres i Personal Docent, per la qual es nomenen els òrgans de selecció que han de jutjar el procediment selectiu d'ingrés i procediment per a l'adquisició de noves especialitats en els cossos docents de professors d'Ensenyament Secundari, professors d'escoles oficials d'idiomes, professors de Música i Arts Escèniques i professors tècnics de Formació Professional, convocat per l'Orde 13/2016, de 3 de maig, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. [2016/4208]

De conformitat amb el que estableix l'Orde 13/2016, de 3 de maig, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport (DOCV 06.05.2016), i una vegada realitzat el sorteig previst en l'apartat 2, de la base 5 de la convocatòria esmentada, aquesta Direcció General de Centres i Personal Docent ha resolt:



Primer

Nomenar els tribunals, que figuren en la relació que s'insereix com a annex I a aquesta resolució, davant dels quals han d'actuar les persones aspirants admeses per a participar en aquests procediments selectius.





Segon

Nomenar les comissions de selecció que figuren en la relació que s'insereix com a annex II a aquesta resolució, que tindran les funcions que s'especifiquen en l'apartat 11 de la base 5 de l'orde de convocatòria esmentada.

De conformitat amb el que estableix l'apartat 3 de la mateixa base, en aquelles especialitats en què es nomene tribunal únic, aquest actuarà a més com a comissió de selecció, sense que per això canvien de funcions els membres del tribunal.



Tercer

Els membres dels òrgans de selecció s'hauran d'abstindre d'intervindre quan concórreguen en aquests circumstàncies de les previstes en l'article 28 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, o si hagueren realitzat tasques de preparació d'aspirants a proves selectives d'accés per al mateix cos i mateixa especialitat en els cinc anys anteriors a la publicació d'aquesta convocatòria. El president o presidenta de l'òrgan de selecció sol·licitarà de les persones que l'integren declaració expressa que no es troben en les circumstàncies mencionades i notificaran a la Direcció General de Centres i Personal Docent les abstencions que pertoquen entre els seus membres.

El termini per a manifestar l'abstenció serà de 5 dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

Així mateix, els que participen en el procés podran recusar les persones que integren els òrgans de selecció quan concórrega en aquestes alguna de les circumstàncies previstes en l'apartat anterior.



Quart

Els òrgans de selecció que actuen en aquest procediment selectiu tindran dret a la indemnització per raó del servei prevista en el Decret 24/1997, d'11 de febrer, modificat pel Decret 88/2008, de 20 de juny.



Aquells docents el lloc de treball dels quals estiga ubicat fora del terme municipal del lloc/seu d'actuació del Tribunal quedaran acollits a l'excepció prevista en l'article 4.4, de la secció primera, capítol II del Decret 24/1997, d'11 de febrer, modificat pel Decret 88/2008, de 20 de juny.



Contra la present resolució que posa fi a la via administrativa, d'acord amb el que preceptua l'article 109 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, podrà interposar-se potestativament recurs de reposició davant de la Direcció General de Centres i Personal Docent, en el termini d'un mes des de l'endemà de la seua publicació, o interposar directament recurs contenciós administratiu davant del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de la publicació.





València, 3 de juny de 2016.– El director general de Centres i Personal Docent: José Joaquín Carrión Candel.

Mapa web