Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Altea. Convocatòria del procés selectiu per a la provisió de set places d'agent de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8760 de 12.03.2020
Número identificador:  2020/2231
Referència Base de Dades:  002468/2020
 



Convocatòria del procés selectiu per a la provisió de set places d'agent de policia local. [2020/2231]

Per acords de la Junta de Govern, celebrada el dia 28 de gener de 2020 i el dia 26 de febrer de 2020, s'aproven les bases reguladores de les proves selectives per a la provisió amb personal funcionari de carrera de set places d'agent de policia local, resultant assignades quatre per torn lliure i tres per torn de mobilitat, vacants en la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament d'Altea, enquadrades en l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, classe policia local i els seus auxiliars, grup C1.

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 32, de 17 de febrer de 2020, es van publicar íntegrament aquestes bases, i en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 46, de 6 de març de 2020, es va publicar la modificació del temari de les dites bases.

El termini de presentació d'instàncies serà de vint dies hàbils, a comptar de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. El model d'instància es facilitarà tant en les dependències del Departament de Personal com en l'Oficina d'Atenció a la Ciutadana, i a través de la pàgina web de l'Ajuntament http://www.altea.es.

En successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria apareixeran publicats únicament en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, en la pàgina web i en el tauler d'anuncis d'aquest ajuntament.



Altea, 6 de març de 2020.– El regidor delegat de Recursos Humans: Rafael Ramón Mompó.

Mapa web