Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Nàquera. Convocatòria del procés selectiu per a proveir una plaça d'agent de policia local per a estabilització d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9306 de 25.03.2022
Número identificador:  2022/2132
Referència Base de Dades:  002465/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Nàquera



Convocatòria del procés selectiu per a proveir una plaça d'agent de policia local per a estabilització d'ocupació temporal. [2022/2132]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 214, de 6 de novembre de 2020, es van publicar íntegrament les bases que han de regir la convocatòria i en el Boletín Oficial del Estado número 52 de 2 de febrer de 2021, s'ha publicat l'anunci de la convocatòria per a proveir una plaça d'agent de la Policia Local, estabilització d'ocupació temporal.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar del següent a la de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan siguen procedents de conformitat amb les bases, es faran públics en la forma prevista en les mateixes bases.



Nàquera, 10 de març de 2022.– L'alcalde: Damián Ibáñez Navarro.

Mapa web