Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Altea. Convocatòria del procés selectiu per a cobrir una plaça d'inspector o inspectora de policia local i per a la constitució d'una borsa de treball temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9306 de 25.03.2022
Número identificador:  2022/2141
Referència Base de Dades:  002464/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: borses de treball, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Altea



Convocatòria del procés selectiu per a cobrir una plaça d'inspector o inspectora de policia local i per a la constitució d'una borsa de treball temporal. [2022/2141]

Per Acord de la Junta de Govern celebrada el dia 8 de febrer de 2022, s'aprova les bases reguladores de les proves selectives per a provisió en propietat d'una (1) plaça d'inspector o inspectora de la policia local i constitució de borsa de treball temporal, enquadrada en l'escala administració especial, subescala serveis especials, grup/subgrup A2.



En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 43, de 3 de març de 2022, es van publicar íntegrament aquestes bases.

S'obri termini per a presentació d'instàncies de 20 dies hàbils, comptats a partir del següent al de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, en el Registre General de l'Ajuntament o en qualsevol de les formes establides en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. El model d'instància i l'autoliquidació per a l'abonament de les taxes, estarà a disposició en la seu electrònica de l'Ajuntament (http://www.altea.sedelectronica.es), i Oficines d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament d'Altea.



En successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria apareixeran publicats únicament en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, en la pàgina web i en el tauler d'anuncis d'aquest ajuntament.





Altea, 7 de març de 2022.– El regidor delegat de Recursos Humans: Rafael Ramón Mompó.

Mapa web