Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Moixent. Bases de la convocatòria del procés selectiu per a la cobertura en propietat de quatre places d'agent de policia local per consolidació d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9042 de 16.03.2021
Número identificador:  2021/2029
Referència Base de Dades:  002350/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Moixent



Bases de la convocatòria del procés selectiu per a la cobertura en propietat de quatre places d'agent de policia local per consolidació d'ocupació temporal. [2021/2029]

El regidor delegat de Recursos Humans de l'Ajuntament de Moixent, mitjançant el Decret núm. 154, de 26 de febrer de 2021, aprova les bases que regiran la selecció per a la cobertura en propietat de quatre places d'agent de policia local, per consolidació de treball temporal.



Termini de presentació d'instàncies: 20 dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Les bases estan exposades en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Moixent i en la seua pàgina web (www.moixent.es/portaldetransparencia/ocupaciópublica).

Cosa que es fa pública per al general coneixement.



Moixent, 1 de març de 2021.– El regidor: Sergio Ortiz Jorques.

Mapa web