Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Llanera de Ranes. Convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat d'una plaça d'auxiliar de policia local per procés de consolidació d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8754 de 04.03.2020
Número identificador:  2020/1518
Referència Base de Dades:  002083/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Llanera de Ranes



Convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat d'una plaça d'auxiliar de policia local per procés de consolidació d'ocupació temporal. [2020/1518]

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Llanera de Ranes, en sessió de data 13 de desembre de 2019, ha aprovat les bases per a la provisió d'una plaça d'auxiliar de policia local, per mitjà de concurs oposició lliure, inclosa en l'oferta d'ocupació pública corresponent a l'any 2019 en el marc del procés de consolidació d'ocupació temporal a l'empara del Decret 180/2018, de 5 d'octubre, del Consell, pel qual es desenrotlla la disposició transitòria primera de la Llei 17/2017, de 13 de desembre, de la Generalitat, de coordinació de policies locals de la Comunitat Valenciana.

En el Butlletí Oficial de la Província de València núm. 27, de data 10 de febrer de 2020, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la present convocatòria així com en el tauler d'anuncis i en la pàgina web municipal, aquesta última publicació a efectes merament informatius.

D'acord amb el que estableix la base quarta, el termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils, a comptar des de l'endemà de l'anunci de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

La sol·licitud de participació, ajustada al model normalitzat, haurà de presentar-se per mitjans telemàtics a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Llanera de Ranes.



Llanera de Ranes, 17 de febrer de 2020.– L'alcalde: Antonio Vicente Lluch Llorens.

Mapa web