Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Pedralba. Bases i convocatòria del procés selectiu per a la provisió de tres places d'agent de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9290 de 03.03.2022
Número identificador:  2022/1105
Referència Base de Dades:  001729/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Pedralba



Bases i convocatòria del procés selectiu per a la provisió de tres places d'agent de policia local. [2022/1105]

Edicte de l'Ajuntament de Pedralba sobre bases de procediment per a proveir tres places d'agent de la Policia Local, de les quals dues són per procés selectiu oposició per al torn lliure i una és per procés selectiu concurs per al torn de mobilitat.

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 238, d'11 de desembre de 2020, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a proveir en propietat: tres places d'agent del cos de la Policia Local de Pedralba, escala d'administració especial, subescala: serveis especials, classe: policia local i els seus auxiliars, escala bàsica, grup C1, mitjançant els sistemes de provisió dues per procés selectiu oposició per al torn lliure i una per procés selectiu concurs per al torn de mobilitat.

S'ha publicat, així mateix, en el Butlletí Oficial de la Província de València número 222, de 17 de novembre de 2021, edicte de l'Ajuntament de Pedralba sobre rectificació de bases del procediment per a proveir en propietat tres places d'agent de la Policia Local, dues per procés selectiu oposició per al torn lliure i una per procés selectiu concurs per al torn de mobilitat.

En el Boletín Oficial del Estado número 32, de 7 de febrer de 2022, s'ha publicat anunci de la convocatòria per a proveir en propietat tres places d'agent de la Policia Local de Pedralba.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar des del següent al de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan siguen procedents d'acord amb les bases, es faran públics en el Butlletí Oficial de la Província de València i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Pedralba.



Pedralba, 10 de febrer de 2022.– L'alcaldessa: Sandra Turégano Cabañero.

Mapa web