Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Agost. Bases modificades del procés selectiu per a cobrir dues places d'agent de policia local per consolidació d'ocupació.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8739 de 13.02.2020
Número identificador:  2020/1133
Referència Base de Dades:  001498/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Agost



Bases modificades del procés selectiu per a cobrir dues places d'agent de policia local per consolidació d'ocupació. [2020/1133]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant núm. 24, de data 5 de febrer de 2020, així com en la seu electrònica i tauler d'anuncis de l'Ajuntament d'Agost, s'han publicat íntegrament les bases modificades que han de regir el procés selectiu per a cobrir dues places d'agent de la Policia Local de l'Ajuntament d'Agost, per consolidació d'ocupació, mitjançant el procediment de concurs oposició.



Les instàncies es presentaran d'acord amb el que estableix la base quarta de les que regeixen la convocatòria, en el termini de vint dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació de l'anunci de l'extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

La llista provisional i la llista definitiva del personal admés i exclòs per al concurs oposició es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, al tauler d'anuncis municipal i en l'electrònic.



La resta d'anuncis referents a la convocatòria, quan siguen proceden ts de conformitat amb les bases, es faran públics en la seu electrònica i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament.



Agost, 5 de febrer de 2020.– L'alcalde: Juan José Castelló Molina.

Mapa web