Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Chiva. Convocatòria del procés selectiu per a la provisió de dues places d'agent de policia local en el marc d'un procés de consolidació d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9020 de 15.02.2021
Número identificador:  2021/1171
Referència Base de Dades:  001295/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Chiva



Convocatòria del procés selectiu per a la provisió de dues places d'agent de policia local en el marc d'un procés de consolidació d'ocupació temporal. [2021/1171]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 248, de 27 de desembre de 2019, s'han publicat íntegrament les bases, i la seua modificació en el BOP número 204 de data 23 d'octubre de 2020, que han de regir la convocatòria per a proveir dues places d'agent de policia local, pertanyents a l'escala d'administració especial, subescala serveis especials i classe policia local i auxiliars, mitjançant el sistema de concurs oposició en el marc d'un procés de consolidació d'ocupació temporal.

Al nombre total de places convocades podrà addicionar-se mitjançant acord de la Junta de Govern Local les vacants que, en el seu cas, existisquen i hagen sigut objecte d'oferta d'ocupació pública corresponent. L'addició de places haurà de realitzar-se amb anterioritat al començament de la fase de concurs. Les places que s'addicionen, sumades en el seu cas a les indicades en aquestes bases, configuraran el total de places oferides en la convocatòria.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils a comptar des del següent al de la publicació d'aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan pertoquen i de conformitat amb les bases, es faran públics en Butlletí Oficial de la Província (resolucions d'aprovació de les llistes de persones admeses i excloses, i data, hora i lloc de celebració del primer exercici de la fase d'oposició). La resta de les publicacions s'anunciaran en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament de Chiva, així com, a efectes merament informatius, en la seua pàgina web www.chiva.es.



Chiva, 3 de febrer de 2021.– L'alcalde president: Emilio Morales Gaitan.

Mapa web