Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓN de 16 de junio de 2009, de la Conselleria de Cultura y Deporte, por la que se reconoce el Museo Etnológico de Ador



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 6056 de 14.07.2009
Número identificador:  2009/8315
Referència Base de Dades:  008248/2009
 
  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Conselleria Cultura i Esport
    Grup temàtic: Legislació
    Matèries: Cultura
    Descriptors:
      Temàtics: museu, etnologia
      Descriptors toponímics: Ador



RESOLUCIÓN de 16 de junio de 2009, de la Conselleria de Cultura y Deporte, por la que se reconoce el Museo Etnológico de Ador (Valencia) como Colección Museográfica Permanente de la Comunitat Valenciana. [2009/8315]

Vista la documentació presentada per l'Ajuntament d'Ador (València) en què sol·licita el reconeixement del Museu Etnològic d'Ador (València) com a Col·lecció Museogràfica Permanent de la Comunitat Valenciana. Tenint en compte que l'esmentada Col·lecció Museogràfica Permanent reunix tots els requisits establits en la Llei 4/1998, d'11 de juny, de la Generalitat Valenciana, del Patrimoni Cultural Valencià, i en l'Orde de 6 de febrer de 1991, de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència, per la qual es regula el reconeixement de museus i col·leccions museogràfiques permanents de la Comunitat Valenciana.

Vist l'informe favorable del Servici de Museus i a proposta de la directora general de Patrimoni Cultural Valencià, de 16 de juny de 2009, resolc:

Primer

Reconéixer la Col·lecció Museogràfica Permanent Museu Etnològic d'Ador (València) com a Col·lecció Museogràfica Permanent de la Comunitat Valenciana, als efectes establits en la Llei 4/1998, d'11 de juny, de la Generalitat Valenciana, del Patrimoni Cultural Valencià, i en l'Orde de 6 de febrer de 1991 de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència.

Segon

Publicar la present resolució en el DOCV.

Tercer

Segons el que disposa l'article 13 de l'orde esmentada, la Conselleria de Cultura i Esport podrà anul·lar el seu reconeixement si es deixa de complir algú dels requisits exigits en l'orde.

Quart

Contra esta resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar potestativament recurs de reposició o plantejar directament recurs contenciós administratiu, en els terminis i davant dels òrgans que s'indiquen a continuació:

a) El recurs de reposició ha d'interposar-se davant la consellera de Cultura i Esport en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació.

b) El recurs contenciós administratiu, ha de plantejar-se davant de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la seua publicació.

En el cas que el recurrent siga una administració pública, s'actuarà d'acord amb l'article 44 de la Llei 29/98, de 13 de juliol, Reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa.

València, 16 de juny de 2009.- La consellera de Cultura i Esport: Trinidad Mª Miró Mira.

Mapa web