Ficha disposicion

Ficha disposicion





DECRET 130/2007, de 27 de juliol, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament Orgànic i Funcional de la Conselleria d'Indústria, Comerç i Innovació.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 5566 de 30.07.2007
Número identificador:  2007/9982
Referència Base de Dades:  010106/2007
 



DECRET 130/2007, de 27 de juliol, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament Orgànic i Funcional de la Conselleria d'Indústria, Comerç i Innovació. [2007/9982]

El Decret 7/2007, de 28 de juny, del president de la Generalitat, pel qual es determinen les conselleries en què s'organitza l'administració de la Generalitat, assigna a la conselleria d'Indústria, Comerç i Innovació la competències en matèria d'empresa, indústria, comerç interior i exterior, consum, i investigació i innovació tecnològica.

El Decret 92/2007, de 6 de juliol, del Consell, establix l'estructura orgànica bàsica de la Presidència i de les conselleries de la Generalitat, per la qual cosa procedix l'aprovació del Reglament Orgànic i Funcional de la conselleria.

En conseqüència, resulta necessari dictar una nova norma que definisca i regule l'estructura orgànica i funcional de la conselleria d'Indústria, Comerç i Innovació, determinant les funcions que s'atribuïxen als òrgans superiors i centres directius que la componen així com les de les unitats administratives de superior rang que s'adscriuen a cada un d'estos, atenent les competències que han sigut assignades a este departament.

Per tot això, de conformitat amb el que establixen els articles 28 f) i 64 de la Llei 5/1983, de 30 de desembre, del Consell, a proposta del conseller d'Indústria, Comerç i Innovació i amb la deliberació prèvia del Consell, en la reunió del dia 27 de juliol de 2007,

DECRETE

TÍTOL I

Disposicions generals

Article 1

La conselleria d'Indústria, Comerç i Innovació és el màxim òrgan encarregat de la direcció i execució de la política del Consell en les matèries d'empresa, indústria, mineria, artesania, comerç interior i exterior, consum, qualitat, investigació industrial i innovació, i exercix les competències que legalment té atribuïdes a estos efectes.

Article 2

1. Sota l'autoritat del conseller, la conselleria d'Indústria, Comerç i Innovació està integrada pels següents òrgans superiors i centres directius:

a) La Secretaria Autonòmica d'Indústria, Comerç i Innovació.

b) La Sotssecretaria.

c) La Direcció General d'Indústria i Innovació.

d) La Direcció General de Comerç i Consum.

e) La Direcció General d'Internacionalització.

2. Adscrites a la conselleria d'Indústria, Comerç i Innovació s'enquadren l'entitat de dret públic Institut de la Petita i Mitjana Indústria de la Generalitat Valenciana (IMPIVA), i les empreses públiques Seguretat i Promoció Industrial Valenciana, SA, i l'Institut Valencià de l'Exportació, IVEX, SA, depenent les dos primeres de la Direcció General d'Indústria i Innovació, i l'últim de la Direcció General d'Internacionalització.

3. Així mateix correspon a la conselleria d'Indústria, Comerç i Innovació la tutela de la Xarxa d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana.

TÍTOL II

De l'estructura i funcions dels òrgans superiors,

directius i servicis centrals de la conselleria

CAPÍTOL I

Del conseller

Article 3

1. El conseller d'Indústria, Comerç i Innovació és l'òrgan jeràrquic superior i la màxima autoritat de la conselleria i exercix totes les funcions establides en la Llei del Consell, així com qualsevol altra que li atorgue l'ordenament jurídic, en l'àmbit competencial assignat a la conselleria d'Indústria, Comerç i Innovació.

2. Sota la superior direcció del conseller, la conselleria d'Indústria, Comerç i Innovació s'estructura en tres nivells: nivell superior, nivell directiu i nivell administratiu.

3. Per raó de l'àmbit territorial en què s'exercixen les atribucions, els òrgans de la conselleria es classifiquen en servicis centrals i servicis territorials.

Article 4

1. En els casos d'absència o malaltia del titular del departament, s'aplicarà el que disposa l'apartat i) de l'article 12 de la Llei 5/1983, de 30 de desembre, del Consell. Fins que es resolga la substitució, les funcions d'aquell com a titular del departament, a excepció de les que té atribuïdes com a membre del Consell, seran exercides temporalment pel titular de l'òrgan que corresponga seguint l'orde de prelació previst en l'article 2.1 d'este Reglament.

2. El mencionat orde s'aplicarà així mateix, a l'efecte de la seua substitució, per a la secretaria autonòmica, sotssecretaria i direccions generals.

3. El que establixen els paràgrafs anteriors s'entén sense perjuí del que, si és el cas, dispose el conseller mitjançant una resolució.

Article 5

1. El Consell de Direcció és l'òrgan col·legiat d'assessorament i assistència al conseller en l'elaboració, coordinació i execució del programa d'actuacions del departament. Sota la presidència del titular de la conselleria, el Consell de Direcció està integrat pels titulars de la secretaria autonòmica, sotssecretaria, les direccions generals i el director del Gabinet del conseller, que exercirà la secretaria de l'esmentat Consell.

2. A les sessions del Consell de Direcció podran assistir, a més, els directors, caps o responsables de centres, òrgans, unitats o ens adscrits al departament, quan el conseller ho estime convenient.

3. El Consell de Direcció pot reunir-se en ple o en comissions. Es podran constituir totes les comissions que acorde el titular del departament, qui determinarà els membres que hagen d'integrar-les i designarà les persones que hagen d'exercir la presidència i la secretaria, sense perjuí que exercisca la facultat de presidir-les personalment.

4. Igualment, el conseller pot acordar, sempre que ho estime convenient, la constitució d'altres òrgans o comissions de caràcter consultiu i d'assessorament, per a matèries concretes o assumptes específics, amb la composició que en cada cas determine.

Article 6

El Gabinet del conseller és la unitat de suport, assessorament i assistència immediata al titular de la conselleria, de qui depén directament. També té a càrrec seu les relacions informatives i amb els mitjans de comunicació, així com el desenvolupament de totes les funcions que li encomane el conseller.

CAPÍTOL II

De la Secretaria Autonòmica d'Indústria, Comerç i Innovació

Article 7

Sota l'autoritat del conseller, la Secretaria Autonòmica d'Indústria, Comerç i Innovació exercirà les funcions que li atribuïx l'article 68 de la Llei del Consell en matèria d'empresa, indústria, mineria, artesania, comerç interior i exterior, consum, qualitat i investigació industrial i innovació empresarial.

Article 8

1. A la Secretaria Autonòmica d'Indústria, Comerç i Innovació li correspon dirigir i coordinar els centres directius que s'adscriuen davall la seua dependència així com les unitats administratives integrades.

2. Li correspon, així mateix, impulsar i coordinar la consecució dels programes i l'execució dels projectes que desenvolupen els centres directius que estiguen davall la seua dependència, controlant i supervisant el compliment dels objectius.

3. Li correspon, a més, desenvolupar i coordinar un sistema d'anàlisi i avaluació de plans i programes de la conselleria d'Indústria, Comerç i Innovació.

4. La Secretaria Autonòmica d'Indústria, Comerç i Innovació es compon dels òrgans següents:

– La Direcció General d'Indústria i Innovació.

– La Direcció General de Comerç i Consum.

– La Direcció General d'Internacionalització.

Article 9

A la Direcció General d'Indústria i Innovació li correspon exercir les funcions en matèria d'empresa, indústria, seguretat industrial, mineria, investigació industrial i innovació i parcs tecnològics. Li correspon així mateix la coordinació de la Xarxa d'Instituts Tecnològics.

Article 10

1. De la Direcció General d'Indústria i Innovació depén l'Àrea d'Indústria i Innovació.

2. A l'Àrea d'Indústria i Innovació li correspon:

a) La planificació, programació, gestió, seguiment i avaluació de plans, programes, projectes i altres actuacions de foment i desenvolupament de política industrial dutes a terme per la Direcció General.

b) L'elaboració d'estudis, propostes i plans d'actuació amb vista a la promoció, diversificació, modernització i millora de la competitivitat i de la qualitat dels sectors empresarials així com de la investigació industrial i innovació empresarial.

c) La promoció d'actuacions encaminades a la generació d'activitat productiva competitiva per mitjà del suport al desenvolupament de les empreses industrials i de servicis connexos existents.

d) L'elaboració de normativa, propostes d'ordenació i reglamentació, i programes d'actuació, coordinació, autorització i control en les matèries d'indústria, qualitat, seguretat industrial, metrologia, inspecció tècnica de vehicles, mines i innovació.

e) L'elaboració, suport i seguiment de la planificació estratègica del Consell en matèria d'indústria i innovació.

f) L'elaboració i gestió de projectes coordinats amb programes nacionals i europeus per a incentivar la promoció dels sectors industrial i miner, i la consecució dels objectius establits en estos àmbits.

g) El disseny i posada en marxa de plans, programes i projectes destinats, en l'àmbit de les seues competències, a fomentar la participació de les empreses i la resta d'agents del sistema regional d'innovació en programes nacionals i europeus, especialment els Plans Nacionals d'I+D+i i els Programes Marc d'I+D de la Unió Europea. Així mateix, li correspon la cooperació i impuls de plans d'actuació sinèrgics, en el seu àmbit competencial, amb organismes i entitats públics i privats nacionals i internacionals.

h) L'anàlisi i seguiment de les activitats pròpies de promoció tecnològica i de foment i millora de polígons industrials i sòl industrial.

i) La identificació, caracterització, anàlisi estratègica i promoció de sectors empresarials, així com la posada en marxa d'actuacions de foment i diversificació per als nous sectors emergents.

j) El disseny, gestió i avaluació dels programes d'ajudes que se li atribuïsquen.

k) La redacció d'informes i propostes sobre resolució d'expedients, procediments, organització i ordenació en matèria d'indústria, qualitat, seguretat industrial, metrologia, mineria i innovació així com la realització d'informes, autoritzacions i inspeccions en matèria pirotècnica de conformitat amb la legislació aplicable.

l) El manteniment i actualització del Registre d'Establiments Industrials.

m) L'establiment de les condicions per a l'acreditació del compliment dels requisits que han de reunir els professionals i les empreses que es dediquen a executar, mantindre, reparar o revisar instal·lacions, equips o aparells regulats pels reglaments tècnics de seguretat industrial.

n) La inspecció, control i vigilància del compliment de les reglamentacions tècniques i normes de seguretat sobre productes, equips, instal·lacions i activitats industrials.

o) La planificació, programació, seguiment i avaluació d'actuacions relatives a la inspecció, control i supervisió de les activitats de seguretat industrial, metrologia i mineria.

p) La realització de les actuacions necessàries per a l'autorització, seguiment i control de les estacions d'inspecció tècnica de vehicles.

q) L'impuls, coordinació i desenvolupament d'actuacions en matèries de prospectiva tecnològica i industrial, intel·ligència competitiva, millora de l'organització i gestió empresarial, de la capacitat innovadora, de l'excel·lència i del nivell tecnològic de les empreses de la Comunitat Valenciana, especialment de les microempreses i xicotetes i mitjanes empreses.

r) L'elaboració de plans de sensibilització, divulgació i formació en matèria d'innovació.

s) El foment de la transferència de tecnologia entre les empreses i les entitats oferents de tecnologia.

t) El desenvolupament dels plans de competitivitat pel que fa a la innovació, millora de la gestió i formació de les persones en les empreses de la Comunitat Valenciana.

u) El foment de l'esperit emprenedor i de creació d'empreses innovadores.

v) La coordinació i potenciació de les xarxes i estructures d'articulació entre els agents, públics i privats, del sistema regional d'innovació.

w) El disseny i posada en marxa de plans, programes i projectes destinats a la creació d'espais d'innovació.

x) El disseny i posada en marxa d'infraestructures d'investigació industrial, desenvolupament tecnològic i innovació, polígons industrials, parcs tecnològics, parcs logístics i centres empresarials de desenvolupament i innovació tecnològica, excepte el referent als parcs científics.

y) L'anàlisi i seguiment de les activitats pròpies de la promoció i el foment i millora de polígons industrials, parcs tecnològics, parcs logístics i centres empresarials de desenvolupament i innovació i del sòl en què estes activitats s'exercixen.

z) I totes les altres que li siguen encomanades en matèria d'indústria i innovació.

Article 11

A la Direcció General de Comerç i Consum li correspon exercir les funcions en matèria d'ordenació territorial de l'activitat comercial en la Comunitat Valenciana, comerç interior, artesania, qualitat i protecció i defensa dels consumidors i usuaris.

Article 12

1. De la Direcció General de Comerç i Consum depenen l'Àrea de Comerç i l'Àrea de Consum.

2. A l'Àrea de Comerç li correspon:

a) La planificació, programació, gestió, seguiment i avaluació de plans, programes, projectes i altres actuacions de foment i desenvolupament del comerç interior dutes a terme per la Direcció General.

b) La promoció de la competitivitat de les estructures comercials a través de la innovació, la incorporació de noves tecnologies i la millora de les tècniques i mitjans de comercialització.

c) El foment de la implantació de processos de qualitat i de gestió de la innovació en el comerç.

d) El desenvolupament d'accions tendents a l'ordenació i reglamentació de l'activitat comercial tant des del punt de vista funcional i sectorial com territorial. En particular el desenvolupament de la política en matèria d'equipaments comercials.

e) L'elaboració i seguiment dels indicadors sobre l'evolució del sector comercial.

f) La potenciació de les relacions interadministratives, en especial amb les corporacions locals, als efectes de l'assessorament i informació en matèria d'establiment i utilització dels espais comercials per a l'èxit d'un nivell adequat d'equipaments i la correcta inserció de les noves formes i unitats comercials en el sector, junt amb el desenvolupament de servicis de proximitat al comerç local.

g) El desenvolupament i participació en accions de planificació comercial.

h) La formació i capacitació dels agents del sector de la distribució.

i) La difusió i divulgació de la normativa i la resta d'informació d'interés en l'àmbit comercial.

j) L'impuls de programes dirigits a la racionalització i reducció de costos en el procés de distribució.

k) Les actuacions en matèria d'inspecció de comerç.

l) L'elaboració de propostes per a la reforma, modernització i millora de les estructures comercials i el foment de projectes de cooperació econòmica entre empreses del sector, la creació i millora d'espais urbans d'ús predominantment comercial i altres equipaments col·lectius, així com l'estudi, desplegament i execució dels programes d'ajuda al finançament de projectes destinats amb este fi.

m) L'impuls i foment de l'associacionisme comercial.

n) La concertació, tutela, promoció i impuls de Cambres de Comerç, Indústria i Navegació de la Comunitat Valenciana i el seu Consell.

o) L'ordenació i reglamentació en matèria de fires comercials.

p) L'elaboració de mesures encaminades a l'execució de la política de preus de la Generalitat i la tramitació, informació i redacció de propostes de resolució dels expedients en matèria de preus que hagen de sotmetre's al conseller i a la Comissió de Preus de la Generalitat.

q) L'elaboració d'estudis i projectes d'actuacions amb vista a la promoció i desenvolupament del sector artesà i execució dels plans de foment i ordenació de l'artesania.

r) I totes les altres que li siguen encomanades en matèria de comerç interior i artesania.

3. A l'Àrea de Consum li correspon:

a) La promoció de les condicions que garantisquen la lliure elecció i contractació de béns i servicis pels consumidors i usuaris, la igualtat de tracte, la supressió de discriminacions i el just equilibri de les prestacions.

b) La realització de programes formatius i campanyes de sensibilització dirigides a informar, conscienciar i responsabilitzar a empreses, consumidors i usuaris amb la finalitat de protegir la seua salut i seguretat així com de garantir els seus legítims interessos econòmics.

c) L'elaboració de normes, directrius i programes dirigits a protegir els drets dels consumidors i usuaris, i coordinació de les activitats públiques de suport i informació al consumidor.

d) El suport i promoció de les associacions de consumidors i usuaris.

e) La coordinació i foment per a la creació i el funcionament de les oficines municipals d'informació al consumidor.

f) L'impuls d'activitats tendents a promoure la formació i l'educació dels individus i la societat en el consum responsable.

g) La planificació i direcció els servicis d'inspecció i control de mercat dels productes i servicis oferits als consumidors i usuaris, immobilitzant i retirant, si és el cas, els productes insegurs inclosos en la xarxa d'alertes i seguretat europea.

h) El foment i suport del sistema arbitral de consum i l'assessorament sobre la seua utilització propiciant la resolució voluntària de conflictes i reclamacions.

i) La cooperació, coordinació i col·laboració amb altres administracions públiques i amb entitats, corporacions i organitzacions de consumidors i usuaris en matèria de consum.

j) El foment del desenvolupament de símbols de qualitat i l'elaboració de codis de bones pràctiques en matèria de consum.

k) La gestió de les xarxes d'alerta dels productes de consum no alimentaris.

l) I totes les altres que li siguen encomanades en matèria de protecció i defensa dels consumidors i usuaris.

Article 13

La Direcció General d'Internacionalització exercirà les funcions en matèria de comerç exterior, qualitat, internacionalització dels sectors productius de la Comunitat Valenciana i de la seua projecció i defensa en el mercat global.

Article 14

1. A la Direcció General d'Internacionalització li correspon:

a) Posicionar a la Comunitat Valenciana en el mercat global de forma integral.

b) El disseny i execució de programes destinats a incrementar la internacionalització i millorar la posició competitiva dels sectors productius de la Comunitat Valenciana en els mercats exteriors.

c) El disseny i execució de programes d'implantació d'empreses de la Comunitat Valenciana en l'exterior.

d) Promoure instruments de finançament i mesures de suport per a les empreses que tinguen com a objecte la internacionalització a través del disseny, gestió i avaluació dels seus programes d'ajudes.

e) Recolzar i promoure la formació de jóvens de la Comunitat en matèria d'internacionalització.

f) Servir d'instrument de suport en incorporació de les empreses valencianes als processos d'internacionalització.

g) Incrementar els recursos humans especialitzats en internacionalització de la Comunitat.

h) Analitzar, identificar i traslladar al teixit empresarial les tendències i claus de l'escenari internacional per a identificar oportunitats de negoci.

i) L'elaboració i desenvolupament de plans de sensibilització, divulgació i formació en matèria d'internacionalització.

j) La planificació, coordinació i execució de les actuacions del Consell en matèria d'internacionalització dels sectors productius de la Comunitat Valenciana.

k) El disseny i posada en marxa de noves infraestructures en l'exterior que servisquen de suport a les iniciatives d'internacionalització dels sectors productius i de la Comunitat.

l) La coordinació dels distints departaments de la Generalitat que duen a terme accions relacionades amb la internacionalització a fi d'aconseguir una actuació conjunta i global de la Generalitat en esta matèria.

m) Potenciació de la col·laboració entre les distints institucions de la Comunitat implicades en processos d'internacionalització, amb l'objecte d'aprofitar les sinergies existents. Impuls de les Institucions Firals de la Comunitat Valenciana i dels certàmens i fires comercials celebrats per estes, així com la coordinació i suport de les accions de promoció i internacionalització promogudes per les Cambres Oficials de Comerç, Indústria i Navegació i associacions sectorials i confederacions empresarials.

n) L'organització i suport a la presentació dels productes i empreses de la Comunitat Valenciana en fires comercials i altres esdeveniments promocionals celebrats en l'exterior.

ñ) La cooperació i impuls de plans d'actuació conjunts amb organismes i entitats públics i privats internacionals.

o) El desenvolupament de convenis i acords de col·laboració amb entitats públiques i privades, quan incidisquen sobre el desenvolupament de les polítiques d'internacionalització del Consell.

p) El desenvolupament de plans de competitivitat pel que fa a la internacionalització.

q) I totes les altres que li siguen encomanades en matèria d'internacionalització.

CAPÍTOL III

De la Sotsecretaria

Article 15

1. Davall la directa dependència del conseller, la Sotssecretaria té atribuïdes les competències i funcions establides per l'article 69 de la Llei del Consell, així com les que li vinguen atribuïdes per altres normes i les que li encomane el conseller.

2. En particular, li corresponen les següents:

a) Elaborar projectes o plans d'actuació i programes de necessitats de la conselleria.

b) Prestar assistència tècnica al conseller, secretari autonòmic i directors generals en tot el que es requerisca.

c) Informar el personal directiu de la conselleria de la procedència legal i viabilitat econòmica dels seus programes d'actuacions.

d) Dirigir i coordinar els servicis generals i dependències comunes de la conselleria.

e) Gestionar la tramitació i coordinació dels convenis i acords de col·laboració de la conselleria, així com supervisar els expedients de contractació que gestionen altres centres directius, excepte aquells respecte dels quals els seus titulars tinguen delegades les facultats per a la seua celebració.

f) Tramitar els expedients de contractació.

g) Elaborar la proposta d'avantprojecte del pressupost anual, tramitar les modificacions pressupostàries i realitzar el seguiment de l'execució del pressupost.

h) Dissenyar, executar i mantindre actualitzats els programes d'informació i gestió econòmica de la conselleria, establint les directrius per a la correcta gestió de gastos i ingressos i l'òptima utilització dels recursos.

i) Gestionar els gastos de personal de la conselleria.

j) Realitzar estudis tècnics i de dret comparat, així com recopilar documentació sobre matèries competència de la conselleria.

k) Emetre informes sobre els assumptes que hagen de sotmetre's al Consell, al president de la Generalitat o a altres òrgans, quan això siga preceptiu o així el dispose el conseller.

l) Dirigir i facilitar la formació d'estadístiques sobre les matèries de competència del consell, en allò que afecte la conselleria, en col·laboració amb l'Institut Valencià d'Estadística i l'Institut Nacional d'Estadística o altres organismes que es consideren convenients.

m) Demanar l'emissió dels informes jurídics preceptius, d'acord amb el que disposen els articles 42 i 43 de la Llei del Consell.

n) Elaborar estudis i anàlisis relatives a la racionalització i reorganització, tant de l'estructura organitzativa de la conselleria com dels procediments de gestió que s'hi realitzen, coordinant els treballs que en esta matèria s'elaboren per altres òrgans o unitats del departament.

o) Proposar la reforma que s'encamine a millorar i perfeccionar els servicis dels distints centres de la conselleria i preparar el relatiu a la seua organització i mètode de treball, atenent principalment als seus costos i rendiments.

p) Dissenyar els sistemes d'informació tècnica, així com elaborar, promoure i dirigir la implantació dels projectes informàtics, la creació i manteniment de les aplicacions informàtiques i l'assessorament i suport informàtic a tots els centres de la conselleria.

q) Proposar, tramitar, i, en general, executar els actes de gestió econòmica i administrativa que li corresponguen, dins de l'àmbit funcional del centre directiu i d'acord amb el que establix les disposicions i instruccions dictades pels òrgans competents.

r) Proposar, elaborar i emetre informes i disposicions sobre matèries del seu àmbit funcional, així com dictar resolucions, instruccions i ordes de servici en assumptes de la seua competència.

s) Dirigir i supervisar la gestió de la Secretaria General Administrativa.

t) Qualsevol altra que li encomane el conseller o li conferisquen les disposicions legals.

Article 16

Adscrita a la Sotssecretaria, la Secretaria General Administrativa, de conformitat amb el que disposa l'article 73 de la Llei del Consell, és la unitat que, sota l'autoritat de la Sotssecretaria, atén i gestiona la totalitat dels servicis generals de la conselleria.

TÍTOL III

De l'organització territorial

Article 17

1. Com a expressió del principi de desconcentració administrativa, la conselleria s'organitza territorialment en servicis centrals, que estenen la seua competència a tot l'àmbit de la Comunitat Valenciana, i en servicis territorials, amb competència d'àmbit provincial.

2. En cada una de les capitals de les províncies d'Alacant, Castelló i València hi hi ha una direcció territorial, que actua sota la dependència orgànica de la Sotssecretaria i amb competència en el territori de la respectiva província.

3. Funcionalment, les direccions territorials depenen dels distints centres directius de la conselleria, segons l'índole de la matèria.

Article 18

1. Al capdavant de cada direcció territorial està el director o directora territorial, amb el caràcter de representant permanent de la conselleria en el seu respectiu territori.

2. Al director o directora territorial li correspon la direcció de tots els servicis, programes i activitats que exercixen els òrgans, unitats i centres dependents o integrats en la direcció territorial. Exercix les funcions que li atribuïxen les disposicions vigents, així com les que expressament li deleguen els centres directius competents.

3. El director o directora territorial és l'òrgan de relació ordinària i regular entre les unitats, centres i dependències territorials i els servicis centrals del departament.

4. Per al desenvolupament de les seues funcions, les direccions territorials comptaran amb les unitats que es determinen en desplegament del present reglament.

DISPOSICIONS TRANSITÒRIES

Primera

En tant s'aproven les relacions de llocs de treball adaptades a l'estructura orgànica prevista en este reglament, les unitats i llocs de treball de nivell administratiu continuaran subsistents i continuaran donant suport administratiu en aquells assumptes i expedients que els correspongueren per raó de la matèria abans de la reestructuració duta a terme per mitjà del Decret 92/2007, de 6 de juliol, del Consell, sense perjuí de la competència per a resoldre dels òrgans als que els ha sigut atribuïda. Es podran dur a terme els canvis d'adscripció d'unitats administratives que s'estimen necessaris de conformitat amb la reorganització efectuada, a partir de l'entrada en vigor del present reglament.

La retribució d'estos llocs es realitzarà a càrrec dels mateixos crèdits pressupostaris fins a la finalització de l'exercici.

Segona

A l'efecte del que establix l'apartat anterior, les unitats la denominació de les quals no haja canviat, passaran a dependre, amb els seus actuals mitjans personals i materials, de les unitats superiors que establix este reglament.

DISPOSICIÓ DEROGATÒRIA

Única

Queda derogat el Decret 184/2004, d'1 d'octubre, del Consell de la Generalitat, i totes les disposicions que del mateix rang o d'un rang inferior s'oposen al que establix el present decret.

DISPOSICIONS FINALS

Primera

Es faculta el conseller d'Indústria, Comerç i Innovació per a dictar totes les disposicions que requerisca el desplegament i execució del present decret, en compliment del que disposa l'article 65 de la Llei del Consell.

Segona

El present decret entrarà en vigor l'endemà de la seua publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

València, 27 de juliol de 2007

El president de la Generalitat,

FRANCISCO CAMPS ORTIZ

La consellera d'Indústria, Comerç i Innovació,

BELÉN JUSTE PICÓN

Mapa web