DECRET 90/2014, de 13 de juny, del Consell, de modificació del Decret 190/2012, de 21 de desembre, del Consell, pel qual es va aprovar el Reglament Orgànic i Funcional de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.



Publicado en:  DOGV núm. 7296 de 16.06.2014
Número identificador:   2014/5472
Referencia Base Datos:  005171/2014
 
  • Análisis jurídico

  • Análisis documental

    Origen disposición: Conselleria d'Educació, Cultura i Esport
    Grupo Temático: Legislación
    Materias: Organització de l'administració
    Descriptores:
      Temáticos: reglament intern, administració regional, organització administrativa , Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, VIII legislatura


  • DECRET 90/2014, de 13 de juny, del Consell, de modificació del Decret 190/2012, de 21 de desembre, del Consell, pel qual es va aprovar el Reglament Orgànic i Funcional de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport. [2014/5472]



    PREÀMBUL



    El Decret 190/2012, de 21 de desembre, del Consell, va aprovar el Reglament Orgànic i Funcional de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, i, al seu torn, el Decret 7/2014, de 29 de maig, del president de la Generalitat, va nomenar portaveu del Consell María José Catalá Verdet.

    Atesa la necessitat de realitzar els ajustos corresponents en el Reglament Orgànic i Funcional de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, es considera necessari la modificació de l'article 5 d'este.



    Per tot això, de conformitat amb el que establixen els articles 28.f i 64 de la Llei 5/1983, de 30 de desembre, de la Generalitat, del Consell, a proposta de la consellera d'Educació, Cultura i Esport i amb la deliberació prèvia del Consell, en la reunió del dia 13 de juny de 2014,





    DECRETE



    Article únic. Modificació del Reglament Orgànic i Funcional de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport

    Es fa una nova redacció de l'article 5 del Decret 190/2012, de 21 de desembre, del Consell, pel qual es va aprovar el Reglament Orgànic i Funcional de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, el text del qual s'inserix en l'annex d'este decret.





    DISPOSICIÓ FINAL



    Única. Entrada en vigor

    Este decret entrarà en vigor l'endemà de ser publicat en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.



    València, 13 de juny de 2014



    El president de la Generalitat,

    ALBERTO FABRA PART



    La consellera d'Educació, Cultura i Esport,

    MARÍA JOSÉ CATALÁ VERDET









    ANNEX

    Nova redacció de l'article 5 del Decret 190/2012, de 21 de desembre, del Consell, pel qual es va aprovar el Reglament Orgànic i Funcional de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport



    Article 5. Dels gabinets

    1. El gabinet de la persona titular de la conselleria és la unitat de suport, assessorament i assistència immediata de la persona titular del departament, de qui depén directament.

    2. El gabinet de la persona titular de la conselleria té a càrrec seu el manteniment de les relacions de la persona titular del departament amb els alts òrgans i institucions de la Generalitat, de l'Estat i de les altres administracions públiques, així com el desenrotllament de totes les funcions que se li encomanen.

    3. Igualment, depén funcionalment de la persona titular de la conselleria, i orgànicament de la Subsecretaria, la Subdirecció General del Gabinet Tècnic, a la qual corresponen les funcions concernents a assessorament tècnic, informes, estudis, documentació i seguiment parlamentari.

    4. La Subdirecció General del Gabinet Tècnic s'estructura en els servicis següents:

    a) Servici d'Informes i Activitat Parlamentària, al qual correspon assessorar, d'acord amb criteris de competència tècnica i des d'una perspectiva pluridisciplinària, la persona titular del departament, elaborar i analitzar la informació i documentació sobre les matèries pròpies de la conselleria, preparant els informes i estudis tècnics i memòries necessaris, i proposar i tramitar les actuacions de la conselleria relacionades amb l'activitat parlamentària.

    b) Servici de Documentació, Publicacions i Estadística Departamental, al qual correspon gestionar les bases de dades documentals d'interés per a la conselleria, col·laborar en el tractament, l'organització i la recuperació de la documentació rellevant per al desenrotllament de les funcions d'assessorament corresponents a la subdirecció general, i proposar i elaborar publicacions i estadístiques en matèria de la conselleria.



    5. Depenent funcionalment de la persona titular de la conselleria, com a portaveu del Consell, i orgànicament de la Subsecretaria, l'Oficina Tècnica de Suport del o de la Portaveu del Consell, amb el rang de subdirecció general, exercirà les funcions d'assistència tècnica, direcció comuna, impuls i coordinació que se li assignen.

    L'Oficina Tècnica de Suport del o de la Portaveu del Consell s'estructura en els servicis següents:

    a) Servici de Suport Estratègic, al qual correspon el seguiment i anàlisi dels assumptes del càrrec de portaveu.

    b) Servici de Coordinació del Càrrec de Portaveu, a qui competix l'establiment i la coordinació de les relacions amb els òrgans, organismes i departaments autonòmics.