Disposicion Consolidada

Texto h2

DECRET 41/2013, de 22 de març, del Consell, pel qual s'establixen les normes sobre la pesca marítima de recreació de la Comunitat Valenciana.

Texto
Texto Texto
Publicat en:   DOGV núm. 6991 de 26.03.2013
Entrada en vigor :   27.03.2013
Origen disposició :   Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua
Referència Base de Dades:   002950/2013
Número identificador:   2013/2957
Estat :   Vigent
Data de fi de Vigència:  
Compendi :   Enllaç al Compendi
 

Permalink ELI:

https://dogv.gva.es/va/eli/es-vc/d/2013/03/22/41/con/
Seleccionar redacció :


TEXT CONSOLIDAT

 

Última revisió 18.11.2016

 

Decret 41/2013, de 22 de març, del Consell,  pel qual s'establixen les normes sobre la pesca marítima de recreació de la Comunitat Valenciana.

 

(Diari Oficial núm. 6991 de 26.03.2013) Ref. 002950/2013

 

PREÀMBUL

 

La pesca recreativa a la Comunitat Valenciana ha experimentat en els últims anys un notable creixement en el nombre de practicants, ocasionat en gran manera per l'increment del turisme a la Comunitat Valenciana, que ha afavorit així la proliferació d'embarcacions dedicades a la pesca no professional, competicions esportives de foment de la pesca amb fins lúdics i la pràctica de la pesca selectiva per mitjà de busseig a pulmó lliure. En conseqüència, és evident que esta modalitat, tant per la seua naturalesa com per la incidència en els recursos pesquers, exigix un règim de control i limitacions específiques.

En l'actualitat, la pesca recreativa a la Comunitat Valenciana està regulada en el capítol II del títol III de la Llei 9/1998, de 15 de desembre, de la Generalitat, de Pesca Marítima de la Comunitat Valenciana, d'aplicació en les denominades aigües interiors. Posteriorment, esta llei es va desplegar reglamentàriament per mitjà del Decret 131/2000, de 5 de setembre, del Consell. Este decret va regular, entre altres matèries, les llicències de pesca recreativa en aigües interiors de la Comunitat Valenciana, i seguint el que establix l'Orde de 26 de febrer de 1999, del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, va estendre la seua validesa a aigües de competència estatal.

La precitada orde ministerial ha sigut derogada pel Reial Decret 347/2011, d'11 de març, pel qual es regula la pesca marítima de recreació en aigües exteriors. La nova regulació pretén evitar que les embarcacions que exercixen l'activitat de pesca marítima recreativa hagen d'estar sotmeses a un doble règim d'autorització: el de la mateixa activitat d'oci o esport i pesca recreativa en aigües interiors que concedix la Generalitat, i el de pesca en aigües exteriors de competència de l'Administració de l'Estat. Per tot això, procedix actualitzar, en este sentit, el contingut del Decret 131/2000, de 5 de setembre, del Consell, i introduir algunes novetats tendents a la consecució dels objectius anteriorment mencionats que es configuren com un element essencial per al millor coneixement i control de l'esforç real d'este sector i a la consecució d'una explotació sostenible de les poblacions, basada en un coneixement precís de l'esforç que representa la pesca recreativa.

Esta disposició regula les llicències de pesca recreativa que estenen la seua validesa a les aigües de competència estatal, establix el volum de les captures, les espècies capturades, els concursos de pesca i els ormejos utilitzats per a este tipus de pesca, i s'establixen les prohibicions en l'exercici d'esta activitat.

Així mateix, amb la present regulació s'adapten els procediments referents amb la pràctica d'esta activitat al Decret 165/2010, de 8 d'octubre, del Consell, pel qual s'establixen mesures de simplificació i de reducció de càrregues administratives en els procediments gestionats per l'Administració de la Generalitat i el seu sector públic.

Este decret es dicta a l'empara de l'habilitació continguda en l'article 29 i en la disposició final primera de la Llei 9/1998, de 15 de desembre, de la Generalitat, de Pesca Marítima de la Comunitat Valenciana.

En l'elaboració d'este decret han sigut consultades les federacions provincials de confraries de pescadors de la Comunitat Valenciana, així com els sectors afectats.

Per això, en virtut de l'article 18.f) de la Llei del Consell, a proposta del conseller de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua, conforme amb el Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana i amb la deliberació prèvia del Consell, en la reunió del dia de 22 de març de 2013,

 

DECRETE

 

CAPÍTOL I. Disposicions generals

 

Article 1. Objecte

Este decret té com a objecte regular l'exercici de la pesca marítima de recreació en aigües interiors de la Comunitat Valenciana.

 

Article 2. Definició

S'entén com a pesca marítima de recreació aquella que es realitza per afició o esport, sense cap retribució i sense ànim de lucre, tal com la definix la Llei 9/1998, de 15 de desembre, de la Generalitat, de Pesca Marítima de la Comunitat Valenciana.

 

Article 3. Modalitats d'exercici [1]

La pesca marítima de recreació en aigües interiors pot exercir-se:

1. Des de terra: és la que es practica a peu des de la costa.

2. Des d'embarcació: és la que es practica des d'una embarcació que ha d'estar inscrita en la llista corresponent del Registre de Matrícula de Barcos.

3. Submarina: és la que es practica bussejant a pulmó lliure, sense utilitzar cap tipus d'element que permeta la respiració en immersió ni de mitjans mecànics de propulsió.

 

Article 4. Prohibicions generals

En l'exercici de la pesca recreativa queda prohibit per a qualsevol modalitat:

1. La venda de les captures obtingudes, o la cessió a un tercer amb un fi comercial.

2. La pesca a menys de 100 metres de llocs freqüentats per banyistes.

3. La pesca en les aigües portuàries, que inclouen les aigües abrigades o interiors i les aigües exteriors o d'ancoratge i varada, amb les excepcions que, si és el cas, puga establir l'autoritat competent en cada port.

4. La pesca en zones vedades o reservades d'acord amb el que establix la Llei 22/1988, de 28 de juliol, de Costes.

5. Interferir la pràctica de la pesca professional.

 

CAPÍTOL II. Pesca marítima de recreació des de terra

 

Article 5. [2]

 

Article 6. Ormejos permesos

Per a la pràctica de la pesca marítima recreativa des de terra es poden utilitzar únicament els instruments següents:

1. Canya de pescar, en nombre màxim de dos per llicència, en acció de pesca. La distància màxima entre les canyes ha de ser de tres metres quan siguen del mateix titular de la llicència, i la distància mínima de deu metres quan en siguen de titulars diferents, excepte els casos en què les persones interessades lliurement acorden reduir-la.

2. A mà, amb un ormeig per pescador.

Els hams utilitzats no podran ser de mesura inferior a 12 mil·límetres de llarg i 5 mil·límetres d'amplària.

Únicament podran utilitzar-se línies o ormejos amb un màxim de sis hams o dos poteres per pescador. Als efectes d'esta disposició, els esquers artificials es consideren com a hams.

No es podrà allunyar l'art de pesca esportiva per mitjà de mitjans auxiliars.

 

CAPÍTOL III. Pesca marítima de recreació des d'embarcació

 

Article 7. Llicències

1. Per a poder practicar la pesca marítima de recreació des d'embarcació s'haurà d'estar en possessió de la llicència d'activitat, que serà expedida per la conselleria competent en matèria de pesca marítima, i sol·licitada pel la persona titular de l'embarcació i empararà totes les persones que realitzen la pesca des de l'embarcació esmentada.

2. S'entén per embarcació aquella de qualsevol tipus, amb independència del seu mitjà de propulsió, i inscrita en les llistes sexta o sèptima del Registre de Matrícula d'Embarcacions, i utilitzada per a fins esportius o d'oci.

3. Les embarcacions estrangeres hauran de complir els requisits de registre exigits en el país d'origen i sol·licitar la pertinent llicència de pesca marítima de recreació.

4. La llicència de pesca marítima de recreació des d'una embarcació tindrà una duració de dos, tres, quatre o cinc anys, a elecció de la persona sol·licitant. En el cas d'embarcacions comercials de pesca marítima de recreació, la duració serà d'un any. [3]

 

Article 8. Ormejos permesos

1. Els ormejos permesos són la línia de mà, canya, curricà, volantí i potera, així com els ormejos accessoris imprescindibles per a pujar les peces a bord.

2. Per a la pràctica de la pesca marítima de recreació des d'una embarcació únicament podran utilitzar-se dos línies o ormejos amb un màxim de sis hams o dos poteres per persona. Als efectes d'esta disposició, els esquers artificials es consideraran com a hams.

3. No obstant el que establix l'apartat anterior, la conselleria competent en pesca marítima podrà autoritzar altres ormejos i regular les seues característiques tècniques.

 

Article 9. Prohibicions

En l'exercici de la pesca marítima de recreació des d'embarcació es prohibix:

1. La utilització o tinença a bord d'arts, ormejos, útils o instruments propis de la pesca o marisqueig professional diferents dels esmentats en l'article anterior.

2. Interferir la pràctica de la pesca professional. A estos efectes, les embarcacions hauran de mantindre una distància mínima de 0,162 milles nàutiques (equivalent a 300,024 metres) de les embarcacions de pesca professional, excepte en pesca de túnids amb canya que la distància serà d'un mínim de 0,269 milles nàutiques (equivalent a 500 metres) i de 0,080 milles nàutiques (equivalent a 148,160 metres) dels arts o ormejos que estos pogueren tindre calats. Així mateix deuran mantindre una distància mínima de 0,107 milles nàutiques (equivalent a 200 metres) de la línia perimetral delimitadora de polígons i instal·lacions aqüícoles.

3. L'ús de carrets de pesca de tracció elèctrica o hidràulica o de qualsevol altre tipus que no siga l'estrictament manual. No obstant això, s'autoritza l'ús d'un màxim de dos carrets elèctrics sempre que en la potència màxima conjunta no se superen els 300 W.

4. L'ús de qualsevol mitjà d'atracció o concentració artificial de les espècies a capturar i, de forma expressa, l'ús de llums a tal objecte, excepte el grumeig amb xicotets pelàgics.

5. L'ús o tinença de qualsevol classe de substància verinosa, narcòtica, explosiva o contaminant.

 

CAPÍTOL IV. Pesca marítima de recreació submarina

 

Article 10. Llicències [4]

1. La practica de la pesca marítima de recreació submarina podran realitzar-la les persones majors de 16 anys que estiguen en possessió de la llicència d'activitat corresponent, que serà expedida per la conselleria competent en matèria de pesca marítima.

2. D'acord amb la normativa estatal de seguretat per a l'exercici d'activitats subaquàtiques, el sol·licitant de la llicència haurà de justificar, per mitjà d'un certificat mèdic, que posseïx les condicions físiques necessàries i que no patix cap malaltia que li impedisca la pràctica normal d'esta activitat. Este certificat haurà de ser expedit per un metge que posseïsca un títol, una especialitat, un diploma o un certificat relacionat amb activitats subaquàtiques, emés per un organisme oficial.

3. La llicència de pesca marítima de recreació submarina tindrà una duració de dos anys, sempre que el certificat mèdic mantinga la seua validesa.

 

Article 11. Ormejos permesos

Únicament està permés l'arpó manual o impulsat per mitjans mecànics, i que podrà tindre una o diverses puntes.

 

Article 12. Abalisament

Cada persona bussejadora haurà de marcar la seua posició per mitjà d'una boia de senyalització clarament visible, de la qual no s'haurà d'allunyar un radi superior a 0,013 milles nàutiques o 25 metres.

 

Article 13. Prohibicions

En l'exercici d'esta modalitat de pesca marítima de recreació queda expressament prohibit, a més del que establixen els apartats 2, 4 i 5 de l'article 9:

1. Tindre el fusell carregat fora de l'aigua.

2. L'ús d'instruments de captura amb punta explosiva elèctrica o electrònica, així com de focus lluminosos, excepte les llanternes de mà.

3. L'ús o tinença d'artefactes hidrolliscadors i vehicles semblants.

4. La pràctica d'esta activitat en horari nocturn, des de l'ocàs fins a l'eixida del sol.

5. La pesca submarina en les zones d'esculls artificials i en una àrea circumdant de 300 metres de radi des del perímetre de l'escull.

6. La pràctica de la pesca submarina de recreació quan es porten a bord de l'embarcació, simultàniament, instruments de captura de pesca submarina i equips de respiració en immersió.

 

CAPÍTOL V. Expedició de les llicències

 

Article 14. Expedició de les llicències

1. Les sol·licituds d'expedició de les llicències es presentaran en l'imprés normalitzat segons l'annex, en les direccions territorials de la conselleria competent en matèria de pesca marítima, o per mitjà de qualsevol de les formes que establix la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. Les persones menors d'edat civil acreditaran l'autorització expressa de la persona que tinga atribuïda la pàtria potestat.

Igualment, podrà realitzar-se la presentació telemàtica de la sol·licitud i per a això s'accedirà al Catàleg de Servicis Públics Interactius de la Generalitat accessibles a través de: <www.gva.es> -Administració en línia- i se seleccionarà el servici corresponent. Per a poder accedir a este sistema telemàtic, la persona sol·licitant haurà de disposar de firma electrònica avançada, amb el certificat reconegut per a ciutadans (persona física), emés per l'Autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana, o DNI electrònic.

2. Les llicències les expedirà el director territorial de la conselleria competent en matèria de pesca marítima de la província en què es tramiten, en el termini d'un mes des de la presentació de la sol·licitud per part de la persona interessada. En compliment del que establix l'article 43.1, paràgraf segon, de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, el venciment del termini màxim per a resoldre les sol·licituds de les llicència s'entendrà com silenci administratiu negatiu, com a excepció a la regla del silenci positiu, atés que l'estimació de les dites sol·licituds implicaria l'atorgament de facultats sobre el domini públic marítim.

3. Tindran plens efectes en la Comunitat Valenciana, per a la modalitat o modalitats autoritzades, segons la normativa que els establisca, les llicències de pesca marítima recreativa emeses per altres comunitats autònomes, o per altres països de la Unió Europea, sense perjuí que els seus titulars hagen de complir, en l'exercici de la pesca recreativa en les aigües interiors de la Comunitat Valenciana, les disposicions autonòmiques que la regulen.

4. L'òrgan competent en pesca marítima podrà establir procediments simplificats per a l'obtenció de la llicència de pesca des de terra.

 

CAPÍTOL VI. Concursos de pesca marítima

 

Article 15. Concursos de pesca marítima

1. La realització de concursos de pesca marítima, sense perjuí de les altres autoritzacions, permisos o llicències que per raó de l'activitat o del lloc de la seua realització pogueren correspondre, requerirà una autorització, que es concedirà:

a) Pel ministeri competent en matèria de pesca marítima, per a les espècies de protecció diferenciada, arreplegades en l'annex II del Reial Decret 347/2011, d'11 de març.

b) Pels directors territorials de la conselleria competent en matèria de pesca marítima de la província en què es realitzen, per a la resta d'espècies.

2. Les sol·licituds de realització de concursos que hagen de ser autoritzades per la Generalitat i en els quals es pretenga superar el volum de captures màxim autoritzat seran tramitades a través de la Federació de Pesca de la Comunitat Valenciana, la qual les presentarà en la direcció territorial corresponent, abans del 15 de març de cada any, i en les quals constarà el volum de captures que es pretén efectuar.

3. Els concursos en què no es pretenga superar el volum màxim de captures permés hauran de comunicar-se a la direcció territorial de la conselleria competent en matèria de pesca amb una antelació mínima d'un mes a la data de la realització. S'entendran autoritzats per silenci administratiu positiu, una vegada transcorregut el termini màxim per a resoldre les sol·licituds, sense que s'haja produït resolució expressa.

4. Els concursos en què es pretenga superar el volum de captures autoritzat requeriran l'autorització expressa del director territorial de la conselleria competent en matèria de pesca marítima, que seran resoltes en el termini d'un mes des de la presentació de la sol·licitud per la persona interessada. En compliment del que establix l'article 43.1, paràgraf segon, de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, el venciment del termini màxim per a resoldre les sol·licituds de la llicència s'entendrà com silenci administratiu negatiu, com a excepció a la regla del silenci positiu, atés que l'estimació de les dites sol·licituds implicaria l'atorgament de facultats sobre el domini públic marítim.

5. Quan la zona de realització dels concursos arreplegats en el punt 1 haja de reservar-se a les persones participants, s'haurà d'emetre en el termini d'un mes una autorització expressa pel director territorial de la conselleria competent en matèria de pesca marítima. Per a emetre la dita autorització s'haurà d'oir la Demarcació de Costes, Federació de Confraries i la Capitania Marítima. En compliment del que preveu l'article 43.1, paràgraf segon, de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, el venciment del termini màxim per a resoldre les sol·licituds de la llicència s'entendrà com silenci administratiu negatiu, com a excepció a la regla del silenci positiu, atés que l'estimació de les dites sol·licituds implicaria l'atorgament de facultats sobre el domini públic marítim.

 

CAPÍTOL VII. Règim de protecció i conservació

 

Article 16. Règim de protecció i conservació

1. En l'exercici de la pesca marítima de recreació en les aigües interiors de la Comunitat Valenciana, pel que fa a les espècies autoritzades per a la seua captura i el volum màxim de captura, caldrà ajustar-se al que establix el Reial Decret 347/2011, d'11 de març, pel qual es regula la pesca marítima de recreació en aigües exteriors, a excepció de l'anguila (Anguilla anguilla), la captura de la qual queda expressament prohibida.

2. El volum màxim de captures podrà ser reduït per la conselleria competent en matèria de pesca marítima si la protecció dels recursos pesquers així ho aconsella.

3. El volum màxim de captures diari s'entendrà considerant les captures efectuades en aigües interiors i fora d'estes.

4. Per a la captura o tinença a bord d'espècies sotmeses a mesures de protecció diferenciada, s'haurà de tindre l'autorització establida en l'article 10 del Reial Decret 347/2011, d'11 de març.

5. La conselleria competent en pesca marítima podrà establir vedes de caràcter biològic per a la protecció del recurs pesquer amb la petició prèvia d'informes tècnics que ho recomanen.

6. Igualment, i en coordinació amb la conselleria competent en matèria d'espais naturals protegits, espais de la Xarxa Natura 2000 i conservació de flora i fauna, la conselleria competent en pesca marítima podrà establir limitacions específiques sobre determinades àrees, èpoques o espècies quan siga necessari per a garantir la seua adequada conservació o quan ho establisquen els instruments d'ordenació i gestió que s'aproven respecte d'això.

 

CAPÍTOL VIII. Registre d'embarcacions

 

Article 17. Registre d'embarcacions

Es crea el Registre d'Embarcacions de Pesca Marítima de Recreació i se n'ha encomanat la gestió a la conselleria competent en pesca marítima. En l'esmentat registre s'inscriuran d'ofici aquelles embarcacions amb la llicència en vigor per a l'exercici de l'activitat de pesca recreativa des d'embarcació, expedida per la Generalitat.

 

CAPÍTOL IX. Sancions

 

Article 18. Sancions

L'incompliment del que disposa este decret se sancionarà d'acord amb el que establix la Llei 2/ 1994, de 18 d'abril, de la Generalitat, Sobre Defensa dels Recursos Pesquers.

 

DISPOSICIONS ADDICIONALS

 

Primera. Extensió de les llicències

Als efectes del que establixen els articles 8, 9 i 13 del Reial Decret 347/ 2011, d'11 de març, en les llicències expedides per la conselleria competent en matèria de pesca marítima es farà constar que estenen la seua validesa a l'exercici de la pesca marítima de recreació en aigües de jurisdicció o sobirania espanyola, per fora de les aigües interiors.

 

Segona. Pesca recreativa amb rall

La pesca recreativa amb l'art denominat rall es regirà per les seues disposicions específiques.

 

Tercera. Espais naturals protegits

Pel que fa als espais naturals protegits i als espais de la Xarxa Natura 2000 situats en l'àmbit de les aigües interiors de la Comunitat Valenciana, les disposicions d'este decret tindran en compte les limitacions o especificacions que, per raons de conservació d'hàbitats naturals o espècies d'interés, hagen d'aplicar-se d'acord amb els instruments d'ordenació i gestió que es formulen en el seu àmbit específic.

 

Quarta. Incidència pressupostària

El compliment i el desplegament posterior d'este decret no pot tindre cap incidència en la dotació dels capítols de gasto assignats a la conselleria amb competències en matèria de pesca marítima, en la data de publicació, i, en tot cas, s'han d'atendre amb els mitjans personals i materials de la conselleria competent per raó de la matèria.

 

Quinta. Duració de les llicències [5]

1. La llicència de pesca recreativa des de terra podrà ser expedida amb una duració d'un, dos, tres, quatre o cinc anys, d'acord amb el que establix este decret, a partir del moment en què s'establisca la taxa corresponent en la Llei de Taxes de la Generalitat.

2. La llicència de pesca recreativa des d'embarcació podrà ser expedida amb una duració de dos, tres, quatre o cinc anys, d'acord amb el que establix este decret, a partir del moment en què s'establisca la taxa corresponent en la Llei de Taxes de la Generalitat.

 

DISPOSICIONS TRANSITÒRIES

 

Primera. Llicències en vigor

En el termini d'un any a partir de l'entrada en vigor d'este decret, les persones titulars de la llicència de pesca marítima des d'embarcació hauran de sol·licitar una nova llicència per a la seua embarcació que s'adeqüe a la normativa en vigor. Vençut este termini, les llicències emeses abans de l'entrada en vigor d'este decret quedaran sense efecte.

Les llicències de pesca marítima de recreació des de terra seran exigibles a partir dels dotze mesos des de l'entrada en vigor d'este decret.

 

Segona. Transitorietat

Fins que no s'aproven les normes de desplegament a què es referix l'article 5 del Reial Decret 347/2011, d'11 de març, pel qual es regula la pesca marítima de recreació en aigües exteriors, sobre els límits màxims de captura per a cada zona de pesca i altres consideracions tècniques, continuaran en vigor les disposicions relatives als límits màxims de captures i talles mínimes contingudes en l'Orde de 26 de febrer de 1999, del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, per la qual es van establir les normes que regulen la pesca marítima de recreació.

 

DISPOSICIÓ DEROGATÒRIA

 

Única. Derogació normativa

Queda derogat el Decret 131/2000, de 5 de setembre, del Consell, pel qual es van establir les normes sobre la pesca marítima de recreació de la Comunitat Valenciana, així com qualsevol disposició, del mateix rang o d'un rang inferior, que s'opose al que establix este decret.

 

DISPOSICIONS FINALS

 

Primera. Habilitació reglamentària

Es faculta l'òrgan competent en matèria de pesca marítima perquè emeta els actes, les resolucions i les instruccions que siguen necessaris per a l'aplicació de la present norma.

 

Segona. Entrada en vigor

Este decret entrarà en vigor l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

 

Valencia, 22 de març de 2013

 

El president de la Generalitat,

ALBERTO FABRA PART

 

El conseller de Presidència i
Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua,

JOSÉ CISCAR BOLUFER

 

 

Sol·licitud de llicència de pesca marítima de recreació (pdf) [6]

 

 



[1]  Redacció que en fa el Decret 51/2015, de 24 d'abril, del Consell, de modificació del Decret 63/2011, de 20 de maig, pel qual es regula la pesca amb l'art denominat rall a les aigües interiors de la Comunitat Valenciana, i del Decret 41/2013, de 22 de març, pel qual s'establixen les normes sobre la pesca marítima de recreació de la Comunitat Valenciana (Diari Oficial núm. 7514 de 28.04.2015) Ref. Base de dades 003711/2015.

[2]  Article 5 declarat nul atés que és contrari segons dret, per sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, dictada en el recurs contenciós-administratiu número 238/2013 contra el Decret 41/2013, de 22 de març, del Consell, pel qual s'establixen les normes sobre la pesca marítima recreativa de la Comunitat Valenciana. [2016/8348] (Diari Oficial núm. 7920 de 18.11.2016) Ref. Base de dades 008719/2016.

[3]  Apartat 4 de l'article 7, redactat pel Decret 51/2015, de 24 d'abril, del Consell.

[5]  Disposició addicional quinta, introduïda pel Decret 51/2015, de 24 d'abril, del Consell.

[6]  Imprés de sol·licitud modificat pel Decret 51/2015, de 24 d'abril, del Consell, i la seua correcció d'errades publicada en el Diari Oficial núm. 7515 de 29.04.2015 (Ref. Base de Dades 003768/2015)

 

Mapa web